קניוניםחנויותמבצעיםאירועי ילדיםקטלוגיםחדשותכתבותמשפחהמקצועי
התחבר/י
האזור האישי של אורח/ת
עדכן/י פרטים | התנתק/י
רשומים אצלנו? יופי! התחברו ותיהנו

נא להזין את פרטי חבר המועדון וללחוץ על "שלח"
שם: שם משפחה: אימייל: שלח/י
שכחתי סיסמא
 
אתר קניונים.קום - בילוי בקניון מתחיל כאן. מידע מקיף אודות כל קניון | חנות | מבצע | הנחה וקופון בחנויות

כתבות | מאמרים | טיפים

חגים | ילדים | צרכנות

איך תבצעו קנייה נבונה של תחפושות לפורים?

לקראת פורים, חג התחפושות האהוב על הילדים, טיפים ועצות שימושיות מאת: ביג מרכזי קניות | פורסם: 29/1/2013
תמונה 1
לקראת פורים, חג התחפושות והילדים, שהוא גם "חג גדול" והוצאה גדולה מהתקציב המשפחתי. הילה נוי, מנהלת השיווק של BIG מרכזי קניות, מנדבת טיפים ועצות שימושיות להערכות וקנייה נבונה של תחפושות לפורים.

1. הקדימו את ההכנות – אל תחכו לרגע האחרון, בימים אלו, כחודש לפני החג שהוא הכי אהוב על הילדים, התחילו בהערכות. מלאי התחפושות והאפשרויות בחנויות יאפשר לכם לבחור ולהערך מבעוד מועד.

2. החליטו מראש למה מתחפשים – מומלץ להחליט מראש לפני ההגעה לחנות למה מתחפשים. ניתן להעזר בפרסומים וחוברות המרכזות את להיטי התחפושות השנה. מומלץ להחליט מראש גם על כמה חלופות למקרה שהתחפושת שבחרתם אזלה.

3. מגוון אפשרויות – בחרו לעשות סקר שוק ולקנות את התחפושות במקום המציע מגוון אפשרויות של תחפושות ושל אביזרים נלווים.

4. בטיחות – אל תתפשרו על איכות ובטיחות ובידקו כי לתחפושת שאתם רוכשים תו תקן של מכון התקנים.

5. נוחות – בחרו בתחפושת שתהיה נוחה לילד, ותאפשר לו תנועה חופשית וראיה. אל תשכחו כי הוא אמור להיות בתוך התחפושת מספר שעות. הכי חשוב שיהיה לו נוח.

6. תחפושות מוזלות – שימו לב תחפושות שהיו להיטים בשנה שעברה מוצעות במחירים מוזלים במיוחד שבין 30-50 שקלים.

7. אביזרים נלווים – הקדישו מחשבה לאביזרים הנלווים, שיכולים לשדרג את התחפושת. בידקו בבית אלו אביזרים ניתן לקחת מתחפושות משנים קודמות ואת השאר קנו בחנות.

8. איפור – חשוב להשתמש בצבעי איפור ברשיון משרד הבריאות עם תו תקן היפו אלרגי. האיפור אומנם מאד אהוב על הילדים, אך לאיפור, ככל שיהיה איכותי יש נטייה להימרח.. השתדלו לאפר בעדינות. ולצייד את הילד במגבונים לשעת הצורך..

9. והכי חשוב, להנות...
פורים שמח!


רוצים להשתתף בתחרות BIG פורים??
הצטרפו לעמוד הפייסבוק של BigCenterIsrael כבר עכשיו ותהיו הראשונים להצטרף לתחרות הכי משמחת בפורים!
תמונה 2


בחסות BIG פייסבוק


קישורים רלוונטיים
קניונים מקושרים: ביג יוקנעם (BIG), ביג באר שבע (BIG), ביג טבריה (BIG)
קישור חיצוני: www.facebook.com/BIGCENTERISRAEL

לכל הכתבות » | שלח כתבה לחבר »


הידיעות באחריות הקניונים, הרשתות וחברות יחסי הציבור