קניוניםחנויותמבצעיםאירועי ילדיםקטלוגיםחדשותכתבותמשפחהמקצועי
התחבר/י
האזור האישי של אורח/ת
עדכן/י פרטים | התנתק/י
רשומים אצלנו? יופי! התחברו ותיהנו

נא להזין את פרטי חבר המועדון וללחוץ על "שלח"
שם: שם משפחה: אימייל: שלח/י
שכחתי סיסמא
 
אירוע | פעילות :: רגליים בהזמנה תשוקה לחיים ב קניון דיזנגוף סנטר
הצטרפו אלינו למועדון החברים והישארו מעודכנים! קבלו גישה לאזור אישי ותיהנו מתזכורות במייל אודות אירועים ומבצעים שווים בקניונים ובחנויות

אירוע | פעילות בקניון דיזנגוף סנטר

פג תוקף האירוע! נשלף מארכיון האירועים

רגליים בהזמנה תשוקה לחיים


(נשלף מארכיון האירועים) תערוכות וירידים
תערוכת צילום תיעודית על ייצור רגליים תותבות

בתערוכה מתעדת הצלמת אושר כהן את תהליך העבודה המשותף של המטפלים והמטופלים - מדידות גדמים, הכנת גבסים, הכנת כפות רגליים והתאמת הרגל לצרכי המטופל.

לצד הרגליים התותבות יוצגו צילומים של רקדנית פלמנקו המתארים עוצמה ותשוקה לחיים, לגוף ולתנועה.

בישראל, מדינה מוכת טרור, מלחמות, מחלות ושכול, הליכה על שתי רגליים והנאה משלמות איברים אינם מצב טבעי לכל האנשים. רבים נאלצים להתמודד באופן יומיומי עם קטיעת גפיהם ולומדים לעמוד ולצעוד על רגליים מלאכותיות המותאמות עבורם.

טכנו-לג, הינו מפעל קסום מלא באהבה ותושייה. המטופלים מקבלים בו פתרונות אנושיים לצרכים בסיסיים. לדברי כהן: בכל ביקור במפעל ראיתי כיצד אבי, מיכה, ניסים, ג'קי ואסנת קשובים לצרכיהם של המטופלים ובני משפחתם, מחליפים את חוסר האונים בהחזרת השליטה והשגרה לחיים: לעמוד, לצעוד, לרוץ ולחוות. הם צעירים, חזקים, אמיצים ויפים, הם מלאי תשוקה לחיים. נסיבות החיים גרמו למטופלים ללמוד מחדש את המובן מאליו, להכיר מקרוב את המונח צעד אחר צעד ולהזכיר לעצמם ולכל אדם שתמיד ניתן לחזור ולעמוד על הרגליים. הם מוכיחים כי ניתן לשמור על אופטימיות ולא לוותר על החיים גם לאחר טראומה נפשית ופיזית.

נושא הפרויקט הושפע מחוויה אישית של ינון כהן, קרוב משפחה של כהן, אשר נפצע במהלך תאונת אימונים בצבא בהיותו בן 19, ונאלץ ללמוד לחיות ללא שתי רגליים. הרגליים המלאכותיות מהוות עבורו חזרה לחיים שגרתיים ואיננו מרגיש נכה ומוגבל. ינון שמח מאד על צילום הפרויקט ואף עזר לי בכל דרך אפשרית לשם היכרות החברה עם 'אחרים שונים'. לדעתו, בגלל חוסר ידיעה בנושא פרוטזות, מתייחסים אליהם לעיתים כלא שווים.

הצלמת אושר כהן, בת 32, בוגרת מכללת ספיר מתגוררת בתל אביב ומציגה תערוכת יחיד ראשונה.
קניון דיזנגוף סנטר במעבר קולנוע דיזינגוףדיזינגוף 50, תל אביב לאירועים נוספים בתל אביב 1/11/2009-30/11/2009 בשעה 10:00-00:00 פג תוקף האירוע / פעילות! +הוסף/י ליומן גוגל +הוסף/י ליומן אאוטלוק ואחרים 03-6212400 פנה/י לקניון לגבי האירוע חינם
תמונה - אירוע | פעילות בקניון דיזנגוף סנטר :: רגליים בהזמנה תשוקה לחיים
* המידע אודות ארועים ומבצעים הנו באחריות הקניונים, החנויות והמפרסמים בלבד. אנו ממליצים ליצור קשר עם הגורם הרלוונטי ולאמת את הפרטים מראש.
 
היית באירוע? מתכנן/ת ללכת? שתף/י אותנו ואת החברים!